Voor 23:00 uur besteld, Morgen thuis
Gratis achteraf betalen
Discreet verpakt en bezorgd!
Voor 23:00 uur besteld,Morgen in huis
0
€ 0,00

Geen zolderkamer verkoop

Wij zijn een bedrijf wat niet vanaf een zogenoemde zolderkamer verkoopt, Wij zijn gevestigd in een bedrijfshal in De Goorn van waaraf wij onze bedrijfsactiviteiten uitvoeren. Naas onze webwinkel hebben wij meerder webwinkels en fysieke winkel in ICT.

Wie is wie ?

Fun4Lovers.nl bestaat sinds 2006 en heeft een klein team van medewerkers, Door onze samenwerking met EDC beschikken wij over een zeer grote voorraad waardoor wij garanties kunnen geven. Alle medewerkers beschikken over hun eigen specialismen, waardoor er een sterk en goed op elkaar ingespeeld team is ontstaan.

Fun4Lovers.nl staat graag voor u klaar wanneer u een vraag heeft over een product of uw bestelling, wij zullen ten alle tijden ons best doen om u er van te overtuigen dat wij de juiste partij zijn voor de levering van de door u gekozen producten.
Jeroen - Eigenaar

Jeroen is de eigenaar van Fun4Lovers.nl. Jeroen zorgt er voor dat alle activiteiten binnen Fun4Lovers.nl als een geoliede machine verloopt. Tevens heeft hij goede kennis betreffende het bouwen en beheren van website waardoor de website van Fun4Lovers.nl altijd zeer snel en correct functioneert.


Bianca - Verkoop

Bianca is al sinds het begin actief bij Fun4Lovers in 2006 en heeft het beheer over de sales, zij zal alle orders correct doorvoeren en u te woord staan indien u vragen heeft.


Roel - Administratie

Roel is sind 2008 actief als boekhouder van Fun4Lovers.nl hij zorgt er voor dat alle facturen correct geboekt worden en dat terugbetalingen bij retouren snel en correct worden behandeld.

Recente beoordelingen

Adonis Harnas
 • anoniem

  Uitverkoop

  Visnet Kousen M
  € 10,95
  Hot SWAT Kostuu
  € 35,95
  JimmyJane Love
  € 62,95
  Kanten Catsuit
  € 22,95
  Copyright © 2018 Fun4Lovers.nl. Alle rechten voorbehouden
  Fun4Lovers.nl | Vergelijk Sexshops | Facebook